Doei

Endnu en dag med store sejlskibe og en millionmilliard mennesker. Denne gang ved “Parade of sails” i Hals, hvor skibene forlader dansk farvand. Fra Vodskov til Hals er der ca. 24 km og 22 km inden Hals begyndte vi at køre i kø… heldigvis har vi ferie og god musik i bilen, så vi tog den tid det nu tog.

Selvom det hed Parade of sails var dog for de fleste skibes vedkommende uden sejl, og det var knap så festligt, som jeg husker det fra sidst.

Men vi fik vinket farvel til vores nye hollandske bekendskaber fra Eendracht med løfter om efterfølgende udveksling af billeder… mine er sendt og så venter vi på, at de får netforbindelse.

Første ferie uge er gået på bedste vis. I næste uge drager vi nordpå mod Sverige… mon ikke den uge bliver lige så god! Jeg tror det!

Mange flere billeder fra Tall Ships Race 2010 kan ses her

Tall Ships Race 2010

4 Comments

 • Mette

  Hvor er verden lille – min søn drog afsted med Eendracht i dag – han skal bruge en uge som Trainee. Så jeg vil vise ham dit fine billede her når han vender hjem igen.

  Håber Du og dine får en god ferie 🙂

  Mette

  • Mette

   Hvor er han heldig… det var utroligt søde og imødekommende mennesker ombord på det skib. Det skal nok blive en på opleveren for ham.

   Måske mødte vi ham faktisk i aftes… der kom i hvert fald såden en lille tæt mørkhåret gut sammen med sin far, som skulle med dem til Kristiansand! (hvis det er ham er han at se i orange t-shirt og mørk trøje på billede nr. 100)

   • Mette

    Nej det er nu ikke ham – men han er der et sted 🙂 Og ja det bliver en fantastisk tur. Han var også glad og spændt da han påmønstrede fredag eftermiddag og alle de 500 gange han lige ringede eller sms’ede……

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *