Nå’et nær smeltepunktet

Lørdagen har været varm. Alt alt for varm til mig. Jeg har klogeligt holdt mig i skyggen, hvor også den rødhårede har ligget og pustet. Og alligevel sidder jeg her med et hoved, der er tungt af varmen.

Jeg havde noget “unfinished business” at tage mig af tidligere på dagen, så jeg var nødt til at bevæge mig ud i Poloen og ind til Aalborg. Eller det vil sige, det kunne faktisk godt ha’ ventet – men når det alligevel ikke kan være anderledes er det lige så godt få det ud af verden!

Solen og klægen er på retur nu og temperaturen er igen faldet til noget tåleligt. Dermed er det tid til, at vi bevæger os ud på vores aftenluftetur. Jeg tror, det bliver fjorden i aften, så den rødhårede kan blive kølet ordentligt ned efter dagens hede.

Bagefter står den på et køligt bad til undertegnede. Og så er der ellers dømt Bruce Willis film og senere… søvn i rent soltørret sengetøj.

I love it 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *