Det ender godt…

Det blev til lidt mere end 12 minutters forlænget arbejdsdag for mit vedkommende i dag. Jeg mødte ind kl. 7.00 og gik hjem kl 17.45.

Jeg er glad for, at det ikke er hver dag min arbejdsdag er så lang, men i dag var der en speciel anledning til det. Hele vores pensionistklub var indbudt til sommerfest og var inviteret til at komme mellem 16 og 17.30, afhængig af om de ønskede at deltage i rundvisning eller blot ønskede at deltage i middagen. 117 var inviteret og stort set alle kom. Det var rigtigt hyggeligt at tage mod disse tidligere kolleger, som alle virker utroligt glade for stadig at få lov at komme.

Jeg kunne heldigvis sige god weekend, da jeg gik hjem. Jeg lægger langt flere timer på jobbet end min arbejdstidplan siger. Timerne hober sig op, men der er givet frihed til at bruge dem stort set som jeg lyster og det blev altså i morgen, der bruges 6 timer af kontoen. 

Hjemme kunne jeg glæde mig over, at der var støvsuget, vasket gulv, luftet hund og forberedt mad… og med udsigt til en forlænget weekend gør det faktisk ikke noget det regner!

7 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *