Mere Polo

Man slynger om sig med “frække” ord, når man pludselig er blevet bilejer… undervogsbehandling er et af dem 😉

I Tyskland salter man ikke vejene om vinteren og derfor er Poloen som en ny bil nedenunder og har aldrig været undervognsbehandlet.

Mekanikeren anbefalede at jeg fik det gjort. Men altså… kan det nu også betale sig. Jeg have ikke planer om at køre i den længere en to-tre år – og så ville han heller ikke ofre penge på det – men han synes allligevel det var synd, for efter hans mening er der mange år og mange kilometer tilbage i den.

Og da han så samtidig hørte, at jeg har en datter, som er kørekortklar om et par år, så synes han afgjort det var pengene værd. Og han har da helt ret… er den fortsat kørende til den tid, er det da en ideel start bil til hende.

Nu skal jeg alligevel derud på min vej hjem og så kan jeg jo starte med at få et bud på, hvad så’n en behandling koster og så overveje. Det er vel alligevel ikke aktuelt før til efteråret.

Og så håber jeg, det er det sidste Polo indlæg længe..!

Hav en dejlig torsdag 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *