EXHALE

Panikken var lige ved at brede sig første gang jeg satte en nøgle i den nye tændingslås… jeg kunne f****** ikke dreje den!!! – kan I forestille jer alle de tanker, eder og forbandelser, der løb gennem mit hoved?

Jeg var helt sikker på, at det var en af de nye nøgler, jeg havde brugt… de andre + den nye reserve havde jeg hængt inde på opslagstavlen. Jeg tog alligevel og prøvede reservenøglen og vupti startede bilen. Et nærstudie af nøglerne viste, at de ikke var ens og Poloen måtte endnu engang den vej af Aalborg Kvick Center. Her viser det sig så, at jeg har fået udleveret nøglen til et ophugningsklartvrag af en Golf, de havde stående udenfor… for pokker… det er ikke engang god værksteds humor 😕

Nu skal I altså ikke tro, jeg er helt vild for at komme ude i det der Kvikcenter, men jeg er altså rent faktisk nødt til at skal afsted i morgen igen – for der er sket et eller andet med strømmen til radioen, som nu er ganske død. Og det er ikke en sikring denne gang – det er tjekket! 

Oven på alle dagens ophidselser, som også inkluderede en medarbejdersamtale, hvor jeg tillod mig at kalde min chef et “skvat”, så tror jeg den rødhårede og jeg trænger til en tur i skoven for at få pulsen lidt ned igen 🙂

4 Comments

  • Katrine

    Jeg fik kaldt min chef et surt røvhul til en medarbejdersamtale…. Havde stadig jobbet bagefter, og han var faktisk så imponeret over mit mod, at han fortalte resten af personalet, hvad jeg havde kaldt ham…. 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *