Morgengry

Der er ikke mange andre end den rødhårede og jeg, der er vågne sådan en tidlig søndag morgen. Luften er kold. Endnu. Men der forventes op til 15-18 grader senere på dagen. Sengetøjet snurrer i vaskemaskinen for endelig har gyllelugten lagt sig, så vi igen kan tørre tøj i haven.

Vi går en 4 dages uge i møde, og for mig desværre en af de lange, hvor jeg skal lukke kl. 16. Men det er okay. Nu er jeg jo selvtransporterende 🙂

Fredag er bededag og dermed fridag. Poden og jeg har planlagt en lille forlænget weekendtur væk fra det nordjyske. Den rødhårede er afsat til min eks, og når bilen er pakket er vi dem der er smuttet “sydpå”.

Men altså… først er der lige en arbejdsuge, der skal overståes.

2 Comments

 • Vicki

  Hej Mette

  Efter en fuldstændig åben weekend, har jeg været så heldig at bruge den i selskab med dig, Poden og den rødhårede. Og tak for det!

  Jeg er glad for at være snublet over denne blog, som er fyldt med varme, bid, humor og meninger. Samt gudeskønne fotos. Specielt kan jeg ikke stå for dem af den rødhårede. Hun får mig virkelig til at savne det at være hundeejer.

  Du kan være sikker på at jeg får min daglige gang her, for at følge med i din hverdag. Det er både en hyggelig og smuk blog du har fået stablet på benene.

  Vicki

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *