Vulkanaske og gylle

Sikke dog noget roderi de islændinge har lavet med deres vulkanudbrud.

Jeg bor, så jeg kan kan se og navnligt høre de fleste fly, der lander i Aalborg lufthavn. Det er ikke noget, jeg normalt lægger mærke til – men nu hvor al lufttrafik er standset er her pludselig så stille… og dét lægger jeg mærke til.

Det var sådanne dage haven kunne nydes i fred og ro, men det er der også sat en stopper for… dog ikke af islændingene… de får skyld for meget lige nu, men den heftige gyllelugt heromkring skal de dog ikke bebrejdes. Med mindre selvfølgelig at vulkansake lugter af grisemøg..!

Jeg stak lige næsen udenfor og kunne konstatere, at det er heller ikke i dag, jeg skal have vasketøj i haven 😕

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *