Nu med knallert

I går fik hun knallertkørekort og i dag knallert… som en fødselsdagsgave sådan lidt på forskud.

Vi fandt en brugt, som kun er knap et år gammel og som blot har kørt 1600 km. Super fin og velholdt. Og til en rigtig fornuftig pris, der blev yderligere pruttet ned af “Onkel Jimmy”.  Han er også den, der lægger hjelm til.

Hun må selvfølgelig først køre den når hun bliver 16 – men for søren – de 15 dage før får hende nok ikke ind på en kriminel løbebane. Mon?

11 Comments

 • Helle K.

  Fedt med sådan en maskine.
  Jeg er dobbeltmoralsk 😉 jeg kører ikke for stærkt, men fik en knallert da jeg blev 13 og kørte stort set hver dag indtil jeg blev 15 – det giver jeg så min mor ansvaret for 🙂 mine børn har bare ikke fået lov – men vi bor også hvor der kører tog og bus, det gør det nemt at være moralsk.

  • Mette

   Du vil sikkert synes vi er en folk småkriminelle heroppe, hvis du går meget op i sådan noget… jeg kører ofte for stærkt, kan også finde på at gå over for rødt og sørme om ikke også, jeg er kommet til at kopiere en musik cd 😉

   • Catarina

    Jeg køre også for stærkt, når forholdene tillader det, men jeg går aldrig over for rødt. Og jeg opfordre ikke mine børn til at gøre det, ligesom jeg altid har lært dem at de programmer de vil have til deres pc’er skal købes og ikke kopieres. 🙂 Men der er vi jo så forskellige. 🙂

    Ha’ en dejlig påske. 🙂

    • Mette

     Nåååå…. lov er alligevel ikke helt lov 😉

     Du har ret, heldigvis er vi forskellige – ellers ville verden da også være kedelig.

     Selv god påske! 🙂

   • Gitte

    Ja det tror jeg. Sådan at lærer børn at gradbøje loven…. FY 🙂
    Husk lige at forsikringen ikke dækker, hvis der sker noget, når hun kører uden kørekort……

    • Mette

     Hun har skam kørekortet og har lovet at være forsigtig. Indtil vi får kontaktet vores eget forsikringsselskab er den dækket af sælgerens. Vi har 3 uger til at få omregistreret bæstet 🙂

    • Gitte

     Der er ikke nogen forsikring der dækker, når hun kører ulovligt (selv med kørekort). Hun er jo ikke 16 år endnu 🙂
     Hvis der sker noget, skal alle udgifter dækkes af hende/jer….

     (Kender en 15 årige knægt fik lov at køre 1 mdr., før han blev 16. Kørte ind i bil, kom til at dække ALLE skader der løb op i 75.000 kr.)

     Nå det er vist nok løftet pegefinger. Håber I får en skøn påske 😀

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *