Knallert..!

Poden er til de afsluttende knallertkøretimer i formiddag.

Efter historierne fra i går at dømme, tror jeg det er heldigt, at der ikke er en decideret køreprøve, der skal bestås. Det lyder ikke som om Per-kørelærer nogensinde har oplevet sådan et par “knallerter” som de to Vodskovtøser, han har fået på holdet denne gang. Og så hjælper det selvfølgelig heller ikke at kæresten også er der til at bringe forvirring i geledderne 😉

I morgen har vi en aftale med en god ven. Han kommer og henter os, og så skal vi til en af nabobyerne og kigge brugt på knallert. Han har vist godt nok mest forstand på Harley Davison motorcykler, men under alle omstændigheder kan hans viden om den slags køretøjer kun være større end podens og min.

Hun bliver først 16 midt i april og modtager ikke sit kørekort før – men så kan mor jo fræse rundt på den imens. Eller noget!

4 Comments

 • Monica

  nej hvor er din pode bare heldig som har sådan en sød mor

  hilsen Monica’s søn som nu snart er 18 og er gået over til at drømme om kørekort og bil, men dengang han var 14(!!) ikke kunne se anden mening med livet end knallert, og så var en mor som holdt fast i 16 års regelen bare mega træls ! Blev både 16 og fik knallertkørekort, men har endnu aldrig haft en knallert, da man skulle købe den selv, og efter devisen ” ingen arme ingen kage”, er det svært at købe knallert når ALLE penge dårlig når at ramme bankkontoen inden de er brugt…
  jaja…

  • Mette

   Aiiii, hvor er du en ond ond mor, Monica 😉

   Jeg fik lidt penge tilbage i skat og så ønsker hun sig KUN penge i fødselsdagsgave til netop knallert… så lidt skal hun altså betale selv.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *