Silence…

Min bærbare blev sendt til rep i dag. Jeg har længe irriteret mig over, at den blev sindssygt varm og blæseren kørte for fuld damp hele tiden – en kendt fejl ved 8510P. Den kunne nærmest bruges som stuens eneste varmekilde… nå okay, måske knap nok. Men irriterende var det og jeg vidste godt at det bare var et spørgsmål om at smøle mig sammen til at aflevere den hos vores kælderdrenge, så ville de få den repareret.

Som sag så gjort og for nu ikke at skulle undvære pc’en i ventetiden, blev min harddisk flytter over i en tilsvarende pc… og hvilken fornøjelse… man skulle faktisk ikke tro den overhovedet var tændt.

Blot kan det jo undre, at jeg ikke har fået gjort det noget før… men sådan er der så meget, jeg ikke forstår 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *