Sikke noget tis…

Jeg havde lykkelig glemt, hvor modbydeligt en blærebetændelse føles… men i nat fik jeg ganske uønsket genopfrisket dén oplevelse 🙁

“Den urolige mand” og jeg har stort set tilbragt hele natten i fast pendulfart mellem seng og badeværelse. Heldigt at jeg har ham til at holde mig ved selskab, når nu søvn bliver erstattet af ophold på toilettet og venten på, at lægehuset lukker telefonerne op kl. 8, så jeg kan komme i behandling.

ØV ØV ØV

10 Comments

 • Line

  Det bedste mod en blærebetændelse er at drikke masser af stærk tranebærsaftevand (helst sukkerfri). Det plejer altid at tage mine blærebetændelser uden at jeg behøver at have fat i lægen. Det renser blæren og virker lynhurtigt – du kunne evt. bruge det som supplement til dine piller fra lægen. God bedring!

  • Mette

   Jeg har aldrig hørt om gyldenriste… det skal jeg vist i en specialforretning og kigge efter. Og tak for rådet.

 • Helle K.

  God bedring – selvom jeg ikke har prøvet, så kunne jeg forestille mig, at det gør nas.
  Jeg har lyst til at sige noget om bogen og manden, men holder mund – så jeg ikke ødelægger noget af læsningen 🙂

  • Mette

   Efter sådan en nat kan du nok regne ud jeg ikke har mange sider igen – så du havde såmænd ikke ødelagt noget 🙂

 • Rikke

  Har du nu igen rendt rundt ude i kulden med bar bag i natbukser ? 😉 Nej, det er møg irriterende, så rigtig god bedring 🙂

  • Mette

   Tak Rikke – jeg ved ikke helt hvor jeg har fået tiltusket mig sådan en betændelse. Jeg har jo altid skibukser på når jer er ude med den rødhårede, så jeg synes ikke jeg har været kold.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *