Hvid dominans…

TV2 vejret kunne i aftes fortælle, at der ligger omkring 87 cm sne her… det tror jeg på!

Træder man bare en anelse uden for stien havner man i sne til langt op på låret. Det gør den rødhårede gerne og så er det omtrent nødvendigt med en kran for at få hende ud igen.

Her er vi dog på en sti som indil i fredags var ryddet og fremkommelig. Vi har fået vores del af vinterens sne, denne gang også.

Og det sner i øvrigt fortsat..!

2 Comments

  • Trine med hundene

    Selvom vi ikke bor i Nordjylland men Nordsjælland så har vi dælme også fået vores ration sne… Jeg er snart så edderflintrerne træt af al den sne og kulde og har mere end svært ved at finde skønheden i det…

    Måske hænger det sammen med, at jeg er godt på vej til at være højgravid. min krop er enorm selv uden overtræksjakke og bukser som jeg snart i øvrigt heller ikke kan være i mere :0( Støvlerne vejer et ton (eller er det mine ben i sig selv?) og så bliver der i øvrigt heller ikke ryddet sne der hvor vi bor.

    Vores rødhårede er ligeglade… De skal ud hver dag alligevel. Glæden vil ingen ende tage (for dem) mens de halser afsted med en pustende “mor” i den anden ende…

    Jeg vil se FORÅR OG GRØNNE SPIRRER…. NUUUUU !

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *