Fra ferie ramt til snestorms ramt…

I løbet af i går og i nat er der igen faldet en anseelig mængde sne over det nordjyske og det har foreløbig aflyst alle weekendens/feriens planer. Jeg er ikke sikker på, at der er nogen former for offentlig transport, der er særlig stabil heroppe, hvis der da overhovedet er noget der fungere.

Poden havde besøg i aftes fra Ulsted og knægten måtte hentes da busserne på det tidspunkt ikke længere kørte nordpå. I øvrigt er sådan en 15 (næsten 16) årig Ulsted knægt ikke det værste selskab… han havde godtnok taget træskoene af, men han vadede ind som om han ikke havde… sød, ligefrem, snaksaglig og sjov… 🙂

Og som om det ikke var nok, at Nordjylland igen får en stor mængde sne, så blev vi også i aftes kl. ca. 22.09 ramt af et jordskælv. Det havde en styrke der kunne mærkes et par sekunder. Af nogen. Jeg opdagede det ikke. Gjorde du?

God lørdag derude!

One Comment

  • Lone

    Dejligt med sådan en frisk knægt.

    Nej jeg opdagede heller ikke noget, ikke så meget som bare en lille smule klirre af kaffekoppen. :o)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *