nordhjem.dk

Poden blev noget misundelig på min 95%-økologiske-100%-naturlige-fri-for-petroleum-og-parabener-men-til-gengæld-fyldt-med-antioxidanter-E-vitamin-beroligende-sheasmør-og-jojobaolie-læbepomade…

– og jeg var derfor nødt til at bestille en mere. For nu ikke at betale en masse i porto blot for at få tilsendt sån en lille fyr, så bestilte jeg også lige et sprælsk kluddetæppe, der passer og kan live op i mit lille køkken.

Jeg var også meget fristet af lampen (vist i tidligere indlæg), men her trådte min datter lige i karakter. Hun mente den ville være for “rå” til vores stue. Jeg er absolut ikke enig, for jeg kan god li’ kontraster, men jeg lod somom jeg blev overbevist, ikke mindst fordi mit dankort synes prisen var for “rå”.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *