…og Google er så stor!

En lidt spøjs historie tog sin begyndelse sidste år i slutningen af januar. Leif deltog i projekt “Chris på vægten”, og vi sad derfor klistret til tv-skærmen for at se Leif præsentere sit flotte resultat i Aftenshowet på DR.

Det var nu ikke Leif, der gjorde mest indtryk i dén udsendelse (og jeg har undskyldt til Leif ;-)) – det var derimod den pilot, som præsenterede gevinsten, “en tur med en Hercules” i en sms konkurrence i forbindelse med Danmarks indsamlingen.

Indlægget jeg skrev den aften kan du læse her – sammen med kommentarene, der faldt fra et par af de skøre kvindemennesker, der hænger ud herinde (undertegnede incl.)! Desværre er det ikke længere muligt at tv-indslagene fra DR, så I kan ikke engang få syn for sagen.

Jeg havde glemt alt om mine skriblerier. Og ikke i min vildeste fantasi havde jeg forestillet mig, at selv samme pilot skulle falde over mit indlæg og oven i købet kommentere på det. Men det gjorde han. Da første kommentar kom var min tanke, at der var en der fandt det sjovt at udgi’ sig for at være ham. Men jeg blev senere overbevist om, at det var det ikke. Og heldigvis har han taget det med et smil.

Der opstår altså mange sjove, positive, pudsige og anderledes oplevelser ved at drive sådan en blog – det her var en af dem. 

 – som Anita skriver til mig i dag: Verden er altså lille engang imellem… og Google er så stor!

3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *