Jeg lover…

– at  jeg går ikke i seng i aften før jeg har indkøbt min. 2 stk. røgalarmer.

Den fine gamle stråtækte skovriddergård, der ligger en spytklat fra mit lille hus, er brændt til ukendelighed i nat. Eller en af længerne er. Man mener branden er påsat. Samtalen har naturligt drejet sig om brande og røgudvikling… og mine kolleger har med bestyrtelse hørt mig fortælle, at jeg ikke ejer en røgalarm… du og Nanna sover endda ovenpå..!

Okay så… jeg aflægger Hoffmeier et besøg på vejen hjem og køber sådan et par stykker. Sådan skal det da heller ikke være. Og da slet ikke hvis der er en pyroman på spil i omegnen.

Jeg lover…

8 Comments

 • Susanne

  Jeg kendte en gang for mange år siden en pige som have 4 børn.. hun boede alene med børnene i et gammelt hus.. Det brændte også en aften.. hun var den eneste der overlevede.. alle børnene døde..
  Men ikke detso mindre fik vi aldrig kæbt en røgalarm.. okay nu bor vi også i lejlighed, men alligevel

  • Mette

   Man skal sørme da også have en røgalarm selv om man bor i lejlighed Susanne… kan du da lige komme afsted efter sådan en. 69,95 gav jeg, det er da en billig livsforsikring.

  • Mette

   Ja ja – jeg skal nok 🙂

   Jeg så det først på nettet da jeg kom på job… selvom jeg både burde kunne lugte røgen og høre branbilerne. Jeg har vist sovet fra det hele!

 • Anita

  Amar’ & halshug!

  Jeg har fået grønt lys af min brandmand mht. placeringen af den røgalarm, jeg har i min lejlighed, men jeg får jævnligt skæld-ud, når jeg kommer til at lægge papirer på det glaskeramiske komfur O:-)

  • Mette

   Hu ha – godt jeg ikke har sådan en brandmand… jeg lever vist livet lidt farligt i den retning så han ville blive et nervevrag 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *