Funky

To nye kogebøger har fundet ved til det Bech’ske hjem – Funky hverdagsmad og Køkkenrevolution på høje hæle – og nu her jeg sat mig for, at de skal i brug.

Mens jeg var gift lavede jeg aldrig mad… far stod ved kødgryderne og mor sad ved computeren. En arbejdsfordeling der passede mig ganske glimrende. Jeg nyder at spise god mad, men det interessere mig ikke en pind at lave den. Køkkenrevolution på høje hæle, som jeg fik af poden i fødselsdagsgave lover: 110 fabelagtige opskrifter til travle kvinder der vil spise sundt. Og den anden, Funky Hverdagsmad, erhvervet i Netto i går:

Hører du til dem, der ud på eftermiddagen stadig kan være helt blank for ideer til afternsmaden, er der masser af ny inspiration at hente i denne kogebog

Intentionen er, at vi det næste lange stykke tid skal have noget nyt og uafprøvet hver eneste dag… begyndende fra mandag.

Og poden skal hjælpe… hun ved det bare ikke endnu 🙂

4 Comments

  • Deborah

    Til trods for, at jeg ELSKER at lave mad, er jeg også for dårlig til at bruge de endeløse mængder opskrifter, jeg har liggende. Det er også et Nytårsfortsæt her, at der skal gang i gryderne med nogte nyt og uprøvet mange gange i ugen.

  • Marianne

    Held og lykke med projektet – jeg fik køkkenrevolution på høje hæle forrige år til jul og jeg har vist brugt den en enkelt gang. Jeg håber du får brugt din noget mere!

  • Rikke

    Okay 🙂 Falder du over noget lynhurtigt og lækkert, så er der nok andre end mig der gerne vil se opskrifterne. Ny inspiration kan vi jo alle bruge, eller…. 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *