Ferien er her

Der blev gjort rent bord (næsten) på kontoret og kort efter frokost blev juleferien skudt i gang.

Fridagene varer til og med onsdag. Jeg har lånt min bil ud til en, der skal arbejde hele julen, så torsdag kigger jeg lidt på køen hjemmefra og fredag, når bilen er tilbage, møder jeg ind på kontoret i nogle timer. Det bliver lige til at overkomme.

I dag kigger jeg på julefrokost mad.

Og rejser.

Forleden skrev Kirsten fra Israel, at hun savnede fugten, kulden og støvregn i ansigtet. Jeg drømmer om at rejse den anden vej. Ikke fordi jeg savner varmen, men jeg gad bare godt gense kibbutzen, hvor jeg boede som ganske ung og Jerusalem som gjorde et stort indtryk på mig.

Der sker ikke noget ved at google, hvad det koster og hvor man kan bo…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *