Sikke en udsigt

Jeg kan lige så godt erkende det… jeg er simpelthen skabt til at leve under de her vejrforhold.

Må man have lov at fortryde én ting i sit liv, så er det, at jeg i mine meget unge dage ikke holdt fast i den nordmand jeg levede sammen med, giftede mig med ham, fødte hans barn og flyttede med ham til Svalbard eller deromkring…

– nå, det er selvfølgelig ikke helt rigtigt, men ikke desto mindre elsker jeg den type vintervejr som vi har haft på det sidste og jeg ville gerne have noget mere af det… hele vinteren.

4 Comments

 • Charlotte

  Jeg elsker simpelthen også bare dette vintervejr. Henrik og jeg har faktisk snakket meget om at flytte til Norge, når engang chancen byder sig og vi er fri af arbejdsmarkedet herhjemme, så er du velkommen til at nyde det norske vintervejr hos os…..

 • Mette

  @ Katrine – men så var der jo nok kommet et andet barn, lige så dejligt 🙂

  @ Gitte – æv hvor ærgerligt, du er undskyldt… ellers er det bare ikke i orden at være mukken i så dejligt et vejr 🙂

 • Gitte

  Ja det er skønt vejr, dog er jeg lidt “mukken” i dag. Skulle have haft besøg af veninde + gravhundehvalp, men de måtte vende om pga. af snevejr..

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *