Med indbygget forbehold

Måske fik jeg alligevel en anelse for meget rødvin i aftes/nat… i hvert fald har jeg lige brugt min. ½ time på at spise en enkel bagle… maven indikerede sult, men var alligevel ikke helt tilfreds med at få en masse derned.

Det blev ikke til meget søvn på sofaen. Telefonen har kimet med samtaler om uendeligt ligegyldige ting  og jeg vil altså have lov at indbygge et vist forbehold i mit nytårsfortsæt om at være mere sød, mild og medgørlig… der er altså visse personer, det fortsæt ikke dækker. Selvom jeg i nat blev nægtet den mulighed og de andre nytårsgæster oven i købet mente, at jeg overtrådte fortsættet allerede kl. 00.50.

Somom…

– de kender mig ikke og den eneste tilstede der ved, hvor temperamentsfuld jeg kan være, holdt klogeligt sin mund 😉

3 Comments

 • Gitte

  Søde Mette, der er altså ikke forbudt at lade være med at tage telefonen 😉

  p.s. Jeg har ikke det samme nytårsfortsæt som dig 😀

 • Katrine

  Min erfaring med (typisk for meget) rødvin, er at bivirkningerne kommer snigende i løbet af dagen…. Hvilket faktisk er temmelig unfair, da man sagtens kan nå at tro, man er gået fri for tømmermænd. Og måske endda har nået at hovere over det… Du må blive på sofaen lidt endnu, og trøste dig med, at der stadig ligger en laaaang ubrugt weekend forude!
  God bedring 😉 Fulderik….. (jeg er bare misundelig)

  • Mette

   @ Katrine – jeg fulgt dit råd og sneg mig tilbage på sofaen. Det hjalp og nu er jeg ved at være mig selv igen 🙂

   @ Gitte – der er jo den hage at jeg er tilpas nysgerrig… foruden at være sød og mild og medgørlig 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *