Oprydning på flere planer

Det er ikke kun på pc’en og i julerierne, der bliver ryddet op… men også i økonomien.

Min eksmand ringede… han havde opdaget, at han faktisk betalte for min indboforsikring. Jeg synes, det var morderlig pænt af ham, men det var dog ikke noget han havde tænkt sig at fortsætte med. Kan man nu forstå det 😕

Det fik mig selvfølgelig til at aflægge et besøg i min netbank – det skulle da lige tjekkes – og her fandt jeg flere poster, som sagtens kunne droppes. Hvad skal jeg foreksempel med en personlig årsrejseforsikring til 775,-, når vi allerhøjst rejser én gang om året. Tryg var ikke helt enig for den dækkede jo både hjemrejse og alting… men opsagt blev den… og desuden mener jeg bestemt, at er jeg hjemrejsedækket gennnem mit job.

Lidt har da også ret!

One Comment

  • Alice M

    Sikke en venlig mand, g det ER da for dårligt at han ikke vil fortsætte med at betale 😉

    Selvom vi rejser flere gange om året så har vi heller ikke fast rejseforsikring. Det kan meget bedre betale sig at at bestille fra gang til gang.

    Hjemrejse forsikring har vi dog for et år af gangen – inden for EU koster den 59 kr for et år hos europæiske……

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *