Ben, Belmonte og Baltazar

Godt jeg ikke har en bil… ja ellers havde jeg garanteret været på besøg hos Marianne, stukket næsen i hvalpepels og ikke helmet før jeg havde plaget livet af Johnnybankmand eller min mor, for at låne mig pengene til endnu en rødhåret 🙂

Nu må jeg nøjes med at kigge billeder (jeg håber, jeg bliver tilgivet for at have stjålet et). Marianne i Kennel Centio har stadig hvalpe til salg. Moderen er en ½ søster til min Arabella og faderen en gudesmuk franskmand.

Besøg hende her www.kennel-centio.dk

3 Comments

  • Mette

    @ Stine – det ville jeg godt nok betragte som et alvorligt handicap. Jeg kunne slet ikke leve uden at have kontakt med dyr… men det kan man selvfølgelig blive nødt til.

    @ Deborah – Tak, men det her er altså tyvstjålet hos kennelen. Jeg skal ikke ned og fotografere mens Marianne stadig har hvalpe til salg, det holder min bankkonto ikke til 😉

  • Stine

    Hvor er de søde. Det lyser ud af billedet at de små bagdele vrikker i takt med halen. Perfekt hvalpebuttede. Hvem der dog bare kunne tåle hund… 😕

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *