Den var så den jul…

Efter en rigtig væmmelig køretur hjem fra Hals på nogle veje, der havde fået kraftig sne gennem flere timer, sidder vi nu hjemme og slår mave efter de sidste dages julesul.  I dag kan vi uden problemer springe aftensmaden over og nøjes med en kop te og en knækbrød. Og det gør vi.

Hele familien har været samlet til julefrokost hos min søster… med alt fra sild til grønlangkål, hummerhaler og pakkespil.

Min niece fra Århus var også kommet til Nordjylland og hun er mesteren bag de smukke bånd stjerner, som prydede vores gaver i aftes. Det var min mening at spørge om hun havde en vejledning, så man kunne forsøge at eftergøre dem, men det glemte jeg selvfølgelig i farten.

Julen er ovre for vores vedkommende og de næste dage skal vi blot nyde freden og fridagene, inden vi skal ind i julegavebyttepakkehelvedet mellem jul og nytår. Nanna fik nogle dubletter, så vi må nødvendigvis af sted… men først i næste uge!

Glædelig bagjul.

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *