Nu er det jul igen og hvad rager det mig…

Det er ikke just verdens smukkeste julemelodi, og alligevel er det “Jul på Vesterbro”, der bliver fyret op under her i huset, når opvasken skal glide lidt nemt. Volumen på høj og så bliver der sunget igennem, mens tallerkener og glas på nærmest mirakuløsvis havner rene i skabene.

[mp3_embed playlst=”https://www.mettebech.dk/wp-content/plugins/mp3-player-plugin-for-wordpress/mp3/vesterbro.mp3″ colors=”#B2B11F”]

Nanna elsker Anders “Anden” Matthesen og var lykkelig da verdens bedste Jan i sidste uge, på en ellers rigtig trist dag,  forærede hende “Anders Matthesen vender tilbage”. Døren blev lukket oppe på værelset og så kunne jeg høre, at de triste tårer blev afløst af latter… i hvert fald for en stund.

Det er endnu en dag med det vidunderligste vejr og om et øjeblik hopper jeg i det varme tøj og traver en lang tur med den rødhårede. Vi var ude tidligere på morgenen, en kort tur og jeg måtte igen konstatere at bar røv i natbukser altså er for koldt 😉

Og det er vinter – det forvirrer mig med alt det der sne!
Forleden dag forsøgte jeg at sniffe Frederiksberg Allé!

God mandag derude.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *