Godt begyndt…

Så nåede vi sådan cirka halvvejs i juleriet. Advents- og kalenderdekorationen kom på plads. Jeg er ikke så fiks til det med det med at lave dekorationer, så advents”kransen” er så enkel som mulig, mens kalenderlyset fik selskab af lidt mos, en sølvstjerne, et par husløg og en enkelt krokus.

Efter en laaang tur ude i naturen med den rødhårede sidder vi nu med en velfortjent ostemad og duftende varm kaffe. Det er ikke fordi her er specielt hyggeligt… det flyder med tom emballage, bånd og ubenyttet pynt. Støvsugeren står fremme og det samme gør rengøringsmidlerne. Men vi gider ikke mere i dag, så det hele er skubbet hen i et hjørne og så fortsætter vi i morgen…

Måtte din lørdag må blive lige så god som min… 🙂

Så blev det alligevel jul… [mp3_embed playlst=”https://www.mettebech.dk/wp-content/plugins/mp3-player-plugin-for-wordpress/mp3/jul-001.mp3″ colors=”#B2B11F”]

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *