Exhaaaaale…

Jeg holder weekend… NU!

Fredagsfridagen har været planlagt i nogen tid, men jeg vidste ikke, at den ville være så tiltrængt. Jeg trænger til fred, til at tilbringe noget tid sammen med poden, til at slippe væk fra sure miner, kolde ord og negative vipes og til at gøre nogen ting, være sammen med mennesker, der kan bringe smilet og latteren tilbage.

Vi går i julemode over de næste dage og omdanner matriklen til et inferno af gran og glitter. Vi skal lave adventskrans, kalenderdekoration, hente juletræ (måske)… altsammen selvfølgelig med iPoden kørende med den nyeste julemusik og med en volume, som ligger lige før høreskade. Naboen er bortrejst. Jeg ved det, for jeg skal passe deres kat 🙂

– og skulle vi så ikke lige tage en enkelt af de julede… Chris Brown med “This Christmas

[mp3_embed playlst=”https://www.mettebech.dk/wp-content/plugins/mp3-player-plugin-for-wordpress/mp3/cb.mp3″ colors=”#B2B11F”]

God fredag, god weekend og god første søndag i advent!

Også til de gamle, sure og forstokkede 😉

3 Comments

  • Trine med hundene

    Åhhh, hvor jeg har det ligesom dig for tiden… Hetz i det sidste halve år fra en mellemleder på jobbet er ved at tage pusten fra mig og jeg trængte ligesom dig til hygge, varme og positive venner idag. Derfor har juleCDen spillet dagen lang, juletræet slæbt ind og pyntet og nu skal adventskransen bare i hus så er jeg KLAR :0)

    Ærgeligt vi ikke bor lidt tættere på hinanden :0/

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *