Farven lilla

Jeg kan lige så godt sige det som det er. Jeg bryder mig ikke om lilla… jeg ser decideret syg ud i lilla… intet mindre! Og det gi’r visse problemer denne vinter.

Alt det tøj jeg kigger på fås i lilla… og lilla 😕

Samme problem har jeg med brillemoden. Her er det dog ikke farven der er uklædelig men formen… årets brillemode dikterer “stort og markeret” og det får mig altså til at ligne en kvindelig udgave af Harry Potter.

Jeg tror bare, jeg går i hi denne vinter og håber på mere klædelige tider til foråret.

4 Comments

 • Deborah

  Ja det tænkte jeg da også på, var en løsning. Jeg synes, jeg ser forfærdelig ud og har brugt linser i årevis og det funker heldigvis fint. Good luck!

 • Mette

  @ Anita – jeg synes man skal være en meget meget speciel type for at bære de briller ellers bli’r det nemt brillerne der løber af med biledet.

  @ Deborah – jeg tror jeg skal prøve de nye flerstyrkekontaktlinser i stedet for 🙂

 • Deborah

  Hm, er der ikke udvalg hos din optiker??? Min har da alle former og faconer – og farver. Jeg elsker lilla, og kan også godt bære det, men jeg kan sagtens forestille mig dem, der ser syge ud i det 🙂 Håber du finder noget brugbart!

 • Anita

  For ikke så frygtelig længe siden, havde jeg også et mindre problem med lilla, men pludselig vendte bøtten sig og jeg kunne li’ nogle nuancer af farven igen.

  Men den dér brillemode, med de mørke og meget markante brillestel, kommer jeg vist aldrig til at holde af…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *