A Christmas tale

Et virkelig morsomt syn… en biograf fyldt med mennesker iført ens sorte plastic briller, her i podens og min version 😉 

Vi har brugt søndag eftermiddag på at se “A Christmas tale”. Jeg var dybt dybt imponeret over, hvor flot den er lavet. Jeg ikke tidligere set en 3D film og min umiddelbare tanke var: hvor fantastisk kan det lige være. Men når man får lyst til at stikke hånden ud og føle sneen, der daler… ja, så er det squ godt lavet.

Filmen er endnu en genfortælling af Charles Dickens historie om Mr. Ebenezer Scrooge, som må så grueligt meget igennem før han finder glæden ved livet. En fortærsket historie og som sådan bragte Disneys version ikke noget nyt med sig… bortset fra at imponere med sin flotte opvisning i 3D effekter.

PS: Absolut ikke en film for mindre børn.

6 Comments

  • Mette

    Der er da så’n lidt “Men in black” over os, synes du ikke… 😀 og ellers er der jo også helt mørkt i salen.

  • Trine med hundene

    Den har jeg også planlagt at vi skal ind og se men vi venter til december hvor det rigtig “juler”… Der er bare et problem: Gemalen mener ikke at han kan tåle 3D effekten uden både at blive svimmel og dårlig men jeg tror nu mere det hænger sammen med at han ikke vil ses offentligt med de grimme briller på, ha ha ha… Nu kan jeg så vise ham dig og Nanna og så kan han selv vurdere om det er SÅ slemt:0)

  • anette

    Vi var også inde og se filmen (uden børn), og jeg var også imponeret over 3D formatet, og over Jim Carreys evne til at give figurerne stemmer 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *