Bech vs. Patientforsikringen

pt-forsikringen

Jeg har spejdet efter afgørelsen fra Patientforsikringen længe. Og i dag mistede jeg tålmodigheden og ringede derind.

Jeg lå stadig i “lægemiddelskuffen” og skulle pga. nye oplysninger op på endnu et lægeråd. Det råd træder kun sammen én gang om måneden. Lægerne er kun til rådighed et vis antal timer én gang om måneden og kan de ikke nå ens sag på ét møde, må man vente til måneden efter. Hun regnede dog med, at jeg kom med på mødet i starten af november og kan i heldigste fald forvente en endelig afgørelse inden jul 😕

Heldigste fald..!

Tålmodighed er ikke min stærke side, og som en kommenterede: hvor svært kan det lige være!

3 Comments

 • gurli nielsen

  HEJ,er i samme båd skade efter influencavainne først ansigtslammelse,nu gået over i spastisk lammelse,anmeldt jan 09 og de vil heller ikke nøjes med sygehusforklaringer vildt og man venter og venter,jeg blev ringet op som dig i juli,men intet er sket fik skaden i dec 08 måske er vi heldige til jul:) hilsen gurli

 • Mette

  Jeg anmeldte skaden i februar, så det er 8 måneders ventetid på nuværende tidspunkt.

  Jeg synes også det virker lidt tungt, men tilgengæld har jeg hørt om endnu langvarigere sagsforløb, når det er et privat forsikringsselskab der er mod-/medspiller. Her taler vi ikke måneder men år!

 • Line

  helt ærligt, hvor elendigt et system, at de kun mødes så sjældent og at de, der ikke lige nås, de må så bare vente. Hvor længe har du ventet nu?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *