Vi gik ikke ram forbi…

I dag nåede krisen mit firma.

Som et led i en større spareplan blev der i dag sagt farvel til 27 kolleger på landsplan. Én ganske tæt på. Det er afgjort ikke rart, hverken for de det går udover eller for os andre.

Det var hvad, der skulle ske i år. Vi, der er tilbage, kan ånde lettet op. For nu. På sigt og over de næste 4 år, skal der desværre nedlægges endnu flere stillinger. Det fører uvægerligt en masse negativt med sig i form af utryghed, gangsladder, løse rygter og tisken og visken.

Vi har været gennem turen et par gange før for år tilbage, og jeg kan stadig huske det som en hæslig tid.

Det er det ve’gud stadig!

4 Comments

 • Susanne

  Ja kriser rammer alle.. på min mands arbejde har de fyret 50 % i sidste måned.. Vi troede ellers ikke at krisen ville ramme firmaet, men det gjorde det

 • Birgit

  Hmmmm ja det er ikke rart:-( Hos os er der INTET at lave i et fabriksafsnit og på et andet skal de have overarbejde!!!??? Jeg er ‘heldig’ og er blevet flyttet over til det sted de har travlt – og jeg krydser fingre og håber det varer ved, så jeg kan komme ‘i mål’ sammen med min efterløn:-)
  Håber det hele snart driver over og vi igen får travlt…..

 • Kamma og Ko

  Åh ja, det er en forfærdelig tid at gå igennem! Har også været dér. Helt utroligt hvor dræbende det kan være at gå og vente på det, og ikke vide hvem det går ud over!

 • Suzanne

  Fyringsrunder er aldrig sjove… hvadenten det går ud over andre end en selv og det er ihvertfald ikke en fed ting, at have hængende over hovedet de næste år.

  Hos ‘os’ har de valgt ikke at fyre – vi har endda ansat en ny vicedirektør. Istedet er alle blevet bedt om at komme med forslag til besparelser, små som store og det har givet et fantastisk sammenhold, fordi vi alle har bidraget til, at bevare vores arbejdsplads som den er 🙂

  Krisen varer jo ikke ved og som bestyrelsen/direktionen siger hos os, så tager det også lang tid og koster penge, at søge nye medarbejdere og ikke mindst at lære dem op 😉

  Jeg håber at I finder den gode stemning hos dig igen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *