Mette og Jan

Poden er så sandelig kommet på arbejde..!

Hun startede, som tidligere nævnt i dag, sin praktikuge hos Solsidens Dyrehandel i Nørresundby. Forretningen har ansat to unge mennesker – Mette og Jan, som begge har Down Syndrom – til praktisk hjælp i forretningen.

De har helt sikkert fået opgaven med at holde øje med Nanna… at hun nu også gør tingene efter foreskrifterne. Og hun kunne berette, at det altså ikke bare er sådan liiiige at gøre rent ved dyrene, fodre og vande, måle foderblandinger op i poser eller clipse poserne sammen for den sags skyld… nej nej, det skal skam gøres på et helt bestemt måde, og det skal de nok få hende lært inden ugen er omme.

Der har ikke været et øje tørt under aftensmaden… de som kender den unge dame ved, at hun kan parodiere og fortælle, så man er ved at tisse i bukserne af grin. Og jeg vil gerne understrege, at her altså ikke tale om at gøre nar af nogen… det er bare hendes måde, at beskrive dagens oplevelser på.

Nanna er heldigvis super god og sød til at snakke med alle slags mennesker – også selvom de er lidt skæve, og det er de her to jo på deres egen søde måde.

Jeg glæder mig til fortsættelsen i morgen…

– og så kom kun i øvrigt hjem med en pose fyldt med grimer til hestedyret. Forretningen var holdt op med at sælge rideudstyr, og resterne havde de ikke kunnet sælge. Der er lilla grimer til et par års forbrug.

5 Comments

 • Mette

  Du har helt ret Pia – men det betragtes stadig som dårlig opførsel at grine af de handicappede. Havde Mette og Jan været normale var jeg aldrig kommet med det forbehold… underligt egentlig! For det er, nøjagtig som du siger, to mennesker, der gi’r os en positiv oplevelse.

 • Pia

  Jeg synes kun det er herligt at vi kan grine af hinanden, det handler jo om at de mennesker har givet os en særlig oplevelse- på en positiv måde. Og når alt kommer til alt, så får vi sikkert alle en tur af nogen derude:o)

 • MissMuffin

  Hvor lyder det som en alletiders praktiksted hun har fundet sig.
  Jeg fortryder at jeg var i pratik hos en dommer og ikke hos en dyrelæge- men det var dengang jeg troede jeg skulle redde verden:)
  Måske Emma og mig skal kigge ud til solsiden her i ugen og se om hun gør det ordenligt:)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *