Søndagssysler

Der er udsigt til rent sengetøj på snoren i haven. Men også til kulsorte skyer og regn. Jeg sidder på spring, men håber de driver uden om min have.

Jeg har være myreflittig i dag; vasket tøj og sengetøj som sagt, ryddet op, støvsuget, vasket gulv, vasket op, gjort rent på badeværelset og i resten af huset. Kompensation for gårsdagens dovenskab og en lørdagaften, som blev alt alt for sen. Men når der sidder en i den anden ende af sofaen, som gider masserer mine trætte sovende fødder og i øvrigt er rigtig dejligt selskab, er det svært at sige godnat.

Nej, nu tør jeg altså ikke vente længere… nu skal det sengetøj ind inden regnen vælter ned! Så kan jeg også med sindsro gå i bad inden den rødhårede og jeg bevæger os ud på søndagens lange skovtur.

God søndag derude..!

3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *