Burka

Har vores dyrt betalte politikere dog ikke andet og vigtigere ting at beskæftige sig med end muslimske kvinders klædedragter. Sidste nyt på den front er at regeringen vil nedsætte et “Burka-udvalg”… sikke noget pladder at bruge tid på. Og hvor mange kvinder ser man lige på gaden i Danmark iført burka/niqab?

Selvfølgelig skal man kunnne kræve at se kvindernes ansigter i situationer, hvor man skal identificere sig: socialkontor, paskontrol osv… men ellers synes jeg afgjort ikke, man hverken skal eller kan blande sig i hvordan folk går klædt.

Måske kunne burkaen ligefrem være et ganske praktisk klædestykke at have i skabet. Tænk bare på weekend morgener når jeg er ude med den rødhårede i nattøj og morgenhår… det hele kunne nemt og elegant skjules af sådan en fætter. For slet ikke at tale om, at den ville yde super beskyttelses mod sommerens klæg plage…

Der er måske også situationer, hvor den er knap så praktisk 😉

One Comment

  • Heidi

    Jeg er fuldstændig enig med dig. Man kan ikke bestemme hvordan folk skal gå klædt, for så er vi jo nøjagtigt ligesom dem der befaler at kvinderne skal tildækkes. Og jeg mener også at kvinder i burka eller anden sløring, ikke må få kørekort, pas eller anden billedlegitamition med mindre de tager deres burka af når legitimation skal vises. Ligesom episoden i Århus, hvor en kvinde ikke kunne komme med bussen fordi hun ikke ville vise sit ansigt.
    For min skyld må de gerne gå i burka, men de må ikke gå ind i banken ell. lign. iført burka. Man må jo heller ikke have styrthjelm på i banken, vel?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *