Giganternes kamp II

Den rødhårede er gået i sultestrejke. Siden i torsdags har hun stort set ikke spist. Hun er sulten og sidder i bryggerset og venter på, at der bliver serveret. Hun får en skål med mad, snuser til det, men rør det ikke.

Hun har bare besluttet sig for, at hun ikke længere gider spise tørfoder medmindre jeg blander det op med et eller andet.

Men hun kan tro nej kan hun. Jeg servere som sædvanlig for hende og rør hun ikke maden i løbet af ½ time, bliver den fjernet og så får hun ikke noget igen før dagen efter. Jeg kan nemlig også være stædig. Meget stædig.

Det har nu stået på i 4 dage… men hun bliver vel så sulten på et tidspunkt at hun overgi’r sig! Mon ikke.

Og lige som sin madmor, dør hun ikke af hungersnød de første par uger 😉

3 Comments

 • Pia

  Med fare for at lyde som en hundetudemor, så tænker jeg at selv en hund vel ka blive gevaldig træt af det samme tørfodder ind imellem?

 • Mette

  🙂 jeg kan faktisk høre hun spiser lige nu… så 4 dage var hvad der skulle til.

  Det er også noget helt andet med en gammel hund. Den må gerne få særbehandling, men jeg gider altså ikke de næste mange år ligge under for hendes luner. Min hund spiser hundemad. Basta!

 • MissMuffin

  Haha, ikke sån når dyrene får deres egne ideer.
  Herhjemme er jeg alt for blød, for Emma er blevet gammel og dyrelægen siger jeg skal sørge for at hun spiser og at det betyder, at jeg skal give hende det hun vil have..
  Så herhjemme serveres der kogt fisk, kogt kylling, rejer, fiskefrikadeller, slagterens leverpostej og mange andre lækkerier til hunden..
  Håber den rødhårede snart finder ud af at hun lige så godt kan overgive sig:)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *