Så fik vi dem taget i brug

Endelig fik vi indviet vores nye havemøbler og det blev selvfølglig fejret med cola til poden og øl til mor 🙂

Jeg trængte så frygtelig… og jeg kan jo ikke sidde og drikke øl, og samtidig insistere på at poden skal drikke vand… den går altså ikke med en 15 årig!

Vi havde det hyggeligt, rart og sjovt – og en time efter klappede hun døren i ovenpå – så var der et eller andet der ikke passede frøkenen…

– det er squ ikke altid lige nemt at være mor til sådan en teenager 😕

SUK!

4 Comments

  • Inge - Viva Italia

    Nej, teenagere har det ikke nemt:-) Jeg plejer, at sige til ham den lange på 14 år – at hvis han synes jeg er åndssvag ligenu, ja, så bliver det meget værre, når han er 15 og 16 år…. Og min dumhed og uvidenhed topper nok, når han bliver 18-19 år, men derefter bliver jeg meget sødere…… og rigtig god bliver jeg, når han bliver 20 år.
    Lær det, søde Mette, teenagere er teenagere….. på godt og ondt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *