Evida søger nyt hjem

Charming Red Evida søger akut et nyt hjem. Evida er 19 måneder gammel, og en rigtig sød pige. Hun er vant til at bo med katte og mindre hunde, men kan godt virke dominerende overfor store hunde. Hun kræver en erfaren ejer, der gider arbejde lidt med hende, da hun desværre er temmelig understimuleret (IKKE destruktiv eller aggressiv !!)

Mener du, at du er den, der kan give Evida et godt og trygt/blivende hjem, så ring 21249744 efter kl. 17.

4 Comments

  • Jeanette

    Man bliver jo helt fristet men har en labrador i forvejen. Men for hulan hvor jeg håber du finder et nyt og dejligt hjem til hende 🙂

  • Inge - Viva Italia

    Eejjj, hvor er hun dejlig…… Desværre har vi allerede en bjørn i lømmelalderen en en lille halv-gammel terrier. Jeg kunne ellers godt tænke mig sådan en rød prinsesse, men vi har jo ikke tiden til hende – lysten er der helt bestemt 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *