Hurtta PRO

– det hedder de altså, de her nye løbetidsbukser af Arabella’s. Endelig er det lykkedes mig at finde nogen, der sidder ordentligt på den lille energiske rumpe. De tidligere jeg har købt til hende, har siddet nede omkring knæene ved den mindste viften med halen.

Til de der har interesse i slige sager: de er købt hos DogCity, kostede 109,- for et par og fås i rød, blå, sort og orange.

Fin service og hurtig levering.

Så har de vist fået passende reklameplads 😉

6 Comments

 • Mulle

  Jeg har udstået halvdelen af tiden med min gravhund, og vi har haft en fest omkring nogle andre bukser, og hjemmet se ud det er også pakket ind i div. ting og sager, så måske jeg lige skal finde sådan en forretning imorgen.

 • Mette

  Den første dag i løbetiden er hun ikke ubetinget vild med at have bukser på, men som med så meget andet affinder hun sig med situationen.

 • MissMuffin

  Hurta skulle også lave nogel super jakker til vovserne, jeg tror Emma skal have en til vinter..
  Vil Arabella så også gå i dem? Med Emma har jeg opgivet. Hun kan kun gå krabbegang og kan ikke finde ud af at hoppe med dem på. Heldigvis bløder hun meget lidt, så her er møblerne pakket ind i lagner og tæpper, som skal skiftes hver dag..

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *