Sommer Tour

Så er Tour de France igen i gang og Team Støttestrømperne, mit DR TourManager hold, stiller selvfølgelig i stærkeste opstilling. Jeg har ikke haft så meget tid til at sætte mig ind i tingene, så jeg lavede hurtigt et hold i aftes til dagens prolog/enkeltstart. Jeg vil ikke undlade at henlede opmærksomheden på et tidligere indlæg, som viser at jeg sidste år endte som nr. 2 i vores pulje. Det blev der dog af uvisse årsager ikke snakket meget om på jobbet 😉

Til min store glæde kan jeg høre at vi har Jørgen Leth tilbage i kommentator rollen – og med Lance Armstrong tilbage på cyklen…

– jamen, så kan det da ikke blive bedre!

One Comment

  • Susanne

    jeg er glæder mig altid til forårs klassikerne begynder, det er nemlig for mig det første tegn på forår..

    og tour de france glæder jeg mig og hvert år til..
    jeg har også sat et hold, jeg er dog ikke så prof.. men jeg håber det kommer til at gå

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *