Touren er slut for i år…

Rytterne er netop færdige med deres paradekørsel på Champs Élysées og 3 ugers kollega-sommerleg er slut for i år.

Vi var 12 personer i vores lille liga i managerspillet på dr.dk – og jeg vil da ikke undlade at nævne, at jeg blev nr. 2. En podieplads mit hold “Team Støttestrømpen” og jeg sikrede os allerede i bjergene og som er blevet holdt siden 😉


Resultatet af vores lille konkurrence

Jeg så Tour de France for alvor første gang, da jeg gik hjemme og havde barselsorlov – det må ha’ været sommeren 1994. Jeg ved ikke, hvad det er, der greb mig, men hooked blev jeg i hvert fald. Nu i sommer har jeg været “heldig” at kunne være hjemme under hele touren og fjernsynet har kørt konstant på Tour-kanalen. Det er ikke sådan, at jeg sidder og kigger, slet ikke, men jeg hører lyden og kan hurtigt komme ind fra haven eller afbryde hvad jeg nu har gang i, hvis noget spændende er under opsejling.

Og så er der jo endelig også  konkurrence-faktoren en flok kolleger mellem, som slet ikke er uvæsentlig 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *