5 måneder

I dag er den bette Bob præcis 5 måneder gammel.

Stadig en lille buttet hvalp, som gnaver i fingrene og endnu ikke kan holde helt tæt når jeg er væk på job.

Han har endnu ikke ødelagt noget som helst og overvågningen af ham viser, at han ikke er ked af at være alene hjemme – så kan jeg sagtens leve med, at der indimellem ligger en tissetår i brusekabinen jeg skal skylle væk, når jeg kommer hjem og lægge hænder til når gummerne klør.

Snart er blæren modnet og tandskiftet ovre og så kan vi også lægge den del af hvalpetiden bag os.

Følger han den normale udvikling skulle vi have nogenlunde ro på de næste par måneder indtil han når den kønsmodne alder, hvor der igen kan komme en udfordrende periode med hormoner, der farer rundt i kroppen.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *