Clean Summer

Jeg havde lovet en lille anmeldelse af Clean Summer. Den blir beskrevet således fra producenten

CLEAN Summer Eau Fraiche is your first class ticket to the balmy, breezy, warm weather months. This fresh, floral essence evokes the exhilarating feeling of a bright, sunny day. Italian limoncello, crisp bergamot, and rose ice create a sparkling impression that mingles with graceful notes of Mirabelle plum, Lily of the Valley, and soft musk.

I min næse minder den mest af alt om duften af sådan en grapetonic sodavand og det er positivt ment. Den er let, syrlig og utrolig dejlig frisk.

Ren sommer 🙂

One Comment

  • Anita

    Tak for beskrivelsen. Den er jeg vist nødt til at dufte, når jeg kommer til det nærmeste stormagasin igen 🙂

    Jeg fik lige hamstret nogle parfumer herfra til en flad 50’er idag. De lå i en stor kurv i vores center og butikken mente ikke, der var nok salg i dem til “lille” Holstebro, så nu solgte de ud. De plejer ellers at koste 130 kr. stykket, så det var en god handel 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *