Kamphundefri zone

HUHA, så røg jeg lige op i det røde felt…

Nanna, hendes veninde og jeg pakkede bilen med hundene og kørte i hundeskoven. Der var en af deres sædvanlige legekammerater deroppe og det gik fint. Pludselig forsvinder alle tre hunde og så lyder det ellers som om nogen er ved at blive slået i hjel. En kvinde råber og skriger og jeg kan høre hunde (små), der gør hysterisk.

Vi stormer op mod lyden og det vi kan se er tre store hunde – Arabella og Viktor incl. – som er omringet af tre små hysteriske pincherligenede tingester og deres to kvindelig ejere, som råber og skriger.

Jeg får snor på Viktor, og Nanna på Arabella og forsøger at få kvindemennesket til at fortælle, om der overhovedet er sket noget. Hun råber og skriger… truer med at tilkalde politiet… om vi ikke ved at kamphunde ingen adgang har i hundeskoven… om jeg ikke ved, at man skal ha’ styr på sine hunde… en af vores hunde havde “trådt” på en af hendes osv. osv. Til sidst har jeg fået nok og tænder jeg fuldstændig af og hun får en verbal omgang, så jeg endte med helt at mistede stemmen. Og så skred hun ellers med sine tre grimrianer.

Vi beslutter at forlade skoven af bagvejen, og da vi kommer ned mod bilen står de og gemmer sig inde mellem træerne 😕

Så kunne jeg altså ikke dy mig og jeg råbte til dem:

Kom friiiiit frem… skoven er nu kamphundefri zone!
.

SÅ blev hun sur 😉

Hvad tror folk egentlig… at jeg ville gå i hundeskoven, hvis mine hunde gjorde nogen noget som helst?

Og ligner ham her en der spiser dværgpinchere eller gamle damer? Det tror jeg næppe!

11 Comments

 • Mette

  Mountainbike kørsel er faktisk også forbudt i Hammerbakker – selvom folk vælger at ignorere det!

 • helle

  Indhegnet skovområde? Pyhhh – så er jeg rolig. Så skal jeg og min mountainbike bare holde os væk fra de områder 🙂

 • Mette

  @ Helle – en hundeskov er et indhegnet område, som er møntet på løse hunde. Det forudsættes selvfølgelig at det er venligtsindede hunde og at man har kontrol over dem. Her kan de socialisere sig og lege. Og her skal man forvente at møde både store og små.

  Det kunne aldrig falde mig ind at have mine hunde løse i den almindelige skov.

 • Helle

  Jeg ville dø af skræk, hvis jeg mødte to løse store hunde i en skov!

  Jeg bryder mig ikke om hunde, jeg ikke kender og det hjælper absolut INTET at ejeren står og siger “Den gør ikke noget”.

  Jeg har forresten aldrig hørt om noget, der hedder en “hundeskov” – er de særligt afmærkede?

 • MissMuffin

  Forstår godt de blev forskrækket, dine lækre vovser er ikke af de mindste, men i hundeskoven kan man møde alle hunde, store som små og det må man gøre op med sig selv om man vil.
  Personligt er jeg lidt imod hundeskovene, fordi det er svært at styre hvor mange mennesker og hunde der er og ligesom med mennesker, kan ikke alle hunde i hinanden, så synes jeg det er bedre med faste legekammerater. Men har man styr på sin hund er hundeskoven lige for alle..

 • Jeanette Stage Pedersen

  Jeg kan kun støtte din irritation over at blive irrettesat!! Jeg har en labrador som absolut intet gør, prøver at spille mand en gang i mellem, men det er nok lige så meget snoren som gør det. Men jeg er 2 gange blevet bedt om at tage snor på min hund, godt nok gik jeg på fortovet og ja jeg ved godt det er lovpligtigt, men hunden var ved at omkomme af varme og havde mere travlt med at lette ben end kigge efter den ene af påtalerne som gik flere meter bag ved os. Det viste sig så, at det var hendes egen hund hun ikke helt havde styr på og hendes børn som skulle løbe foran i børnehaven. Hmpf, spørg lige om man så bliver irriteret!!

  Summa summarum – han ser dejlig ud og stå ved din ret som du gjorde idag – de der små p** hunde er f***** mere farlige end vores “rigtige” hunde…

 • Mette

  Og det gør de selvfølgelig ikke Suzanne – overfalder nogen – de eneste der udviste aggresivitet var de tre små hunde 😕

 • Suzanne

  Øhm… jeg har altså aldrig hørt, at kamphunde skal være i snor i hundeskovene?

  Reglerne er:
  Løse hunde skal være med ledsager og under fuld kontrol. Der skal samtidig tages hensyn til dyr og andre, der færdes i naturen.

  Sååå dine hunde har nøjagtig lige så meget ret til at være uden snor, som hendes, sålænge du har styr på dem. (Der kan naturligvis være særlige regler for din skov, men det kan du tjekke på hundeskovenedåtdk)

  Jeg er ligeglad med racen (pånær Schæfere som jeg er hundeangst for), jeg forventer at en hund kun går fri, hvis den er godmodig og ikke overfalder andre 🙂

 • Mette

  Du kan have ret i at de virker voldsomme når de kommer styrtende. Men jeg har bare lidt den holdning, at er man bange for hunde, store som små, så burde man holde sig væk fra hundeskovene, hvor man helt naturligt må forventes at træffe løse hunde i alle størrelser.

  Ligesom jeg forventer, at folk med aggressive hunde, stor og små, også holder sig væk.

  Hundeskoven er beregnet til socialisering og leg – også selvom man vejer 60 kg. og har underbid 🙂

 • Anita

  Jeg skal lige tilføje, at jeg naturligvis aldrig ville gå tur (med mig selv) i en hundeskov med fritløbende hunde. Netop pga. at jeg ikke bryder mig om, når de kommer mig tonsende i møde og jeg ikke kender dem 🙂

 • Anita

  Jeg siger det ligeud som det er; hvis der kom én eller flere hunde i deres størrelse løbende imod mig (også selvom det var i kåd leg), så ville jeg eddermame skide i bukserne af skræk. Jeg ville ikke blive vred, men jeg ville blive sindssygt bange. Det ville jeg iøvrigt også, hvis der kom mindre og mere almindelige hunde af “familierace”, men så ville jeg nok være knapt så bange for at lægge an til et spark, hvis det blev nødvendigt.

  Jeg tror simpelthen hun har været dødsensræd, men jeg ved naturligvis ikke hvad hun har sagt i sit totale hysteri. Hun sku’ bare vide, hvor lækker og magelig Arabella er og for pokker, hvor jeg snart længes efter at mule den store hund 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *