Bunker

Det er ikke kun feriebøgerne, der hober sig op i bunker – ferietøjet gør også!

Strygetøj er ikke akkurat det, jeg er mest begejstret for og slet ikke to til to personer i 8 dage… på een gang!

Nu er jeg halvvejs, resten snupper jeg i morgen – som er sidste dag på jobbet inden ferien…

– gæt engang om jeg glæder mig 🙂

7 Comments

 • Gitte

  Nix, ikke den mindste smule ;-).
  Her i huset er tøj der skal stryges FORBUDT, så når ferien, skal det hele bare smides ned i tasken. Junior har en uge tilbage i skole, 3 ugers ferie hos hans far og SÅ ferie ferie ferie, slap nu af……:-))

 • Anita

  Det gør du ikke. Du er SÅ skidehamrende træt af, at skulle forlade dit lille trygge hjem her i det grønne og skønne Danevang. Jeg ved, du frygter den hjemvé der kan overmande dig og jeg ved, at du gruer for den mad, som sætter dig i pendulfart imellem toilet og seng dernede i de varme lande.

  Eller… det var måske heeelt forkert skudt? ;-D

  • Mette

   hehe Anita, som du dog kan sige det. 🙂

   Men du tager så grueligt fejl. Jeg glæder mig meget til at tilbringe en helt uge sammen med poden. Det sker desværre ikke så tit længere.

 • Jonna

  Hej Mette!
  Hvis I er til at leje solsenge og måske ikke lige har lyst til at ligge i al mylderet kan I gå til venstre nede på atranden og et stykke hen, her er fredeligere og solsengene billigere. Rigtig go tur!!!!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *