Seriøs shopping

Poden og jeg havde sat hinanden stævne i eftermiddag.  Og fordi vejret nu engang ikke var/er til slentretur op og ned af strøget, gik vores tur i stedet til Stor Centret, hvor alle forretninger ligger under tag.

Nanna manglede en bikini til vores tur sydpå, men det var sandelig ikke det eneste vi fik købt. Faktisk var det en omgang seriøs shopping vi kom ud i. Ikke fordi vi brugte overvældende mange penge, det var billige ting vi fandt, men dankortet kørte alligevel næsten helt varmt.

Nu er vi så også snart rejseklar med feriekufferten fyldt med nyt sommertøj 🙂

5 Comments

 • Mette

  Tak for det Jens – jeg har faktisk trykket på update-knappen flere gange med der sker absolut ingenting… og det er så åbenbart heldigt nok. (du har da min mailadresse, både job og privat – det kan da vel ikke være så svært at få fat i mig – squ 😉 )

  Anita – du skal nok få at høre 🙂

 • Anita

  Åhh okay, så vil jeg vente på din helt personlige dom. Jeg ved godt, vores næser og opfattelser er forskellige, men jeg elsker at høre andres meninger til en start 🙂

 • Jens Larsen

  Davs! 🙂

  Da jeg ikke kan finde en “kontakt knap” må jeg jo skrive her….

  Blot en lille advarsel… Hold dig LANGT væk fra den seneste opdatering af WordPress… Version 8 har lige kostet mig 1½ dags arbejde, og jeg er endnu ikke færdig med at rulle tilbage til ver. 7.1

  Vh Jens

 • Mette

  @ Anita – den er bestilt til hjemrejsen fra Portugal. Jeg har ikke fundet den i handlen i Aalborg så jeg har kunnet prøvedufte… men når jeg kommer hjem skal jeg nok “anmelde” den.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *