Bech Vs. Patientforsikringen

Der sker rent faktisk noget hos Patientforsikringen…

Den undersøgelse jeg var til hos min læge i onsdags rykker de for i et brev i dag. De sidder altså faktisk og venter på de papirer. Hold da op!

Jeg forstår ikke alle de her ekstra papirer, der skal udfyldes. Min egen læge og hospitalets kardiologer (skulle man ikke mene de var eksperter på området?) anmelder mine blodpropper som værende en lægemiddelskade, vedlægger alle relevante journaler og prøveresultater. Man skulle synes det ville være nok for Patientsforsikringens læger og jurister at vurdere sagen ud fra, men nej..! Et “underbensskema“… fuldstændigt irrelevant iflg. min læge – men det blev selvfølgelig udfyldt og så må vi se hvad de så finder på. Næste gang.

Vi talte lidt om det og blev enige om, at mange sikkert opgiver på halvvejen, orker ikke kæmpe med det offentlige bureaukrati og så konstaterer hun tørt, min læge: det er sikkert også formålet!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *