Spild af tid…

Patientforsikringen er åbenbart endnu ikke færdig med at indhente oplysninger om mig til behandling af min sag.

I morgen formiddag skal jeg til en større lægeundersøgelse – og samtidig skal der udfyldes en Patientskadeserklæring og et Underbensskema !!!

Jeg har forberedt mig lidt, og det bli’r lidt komisk, når vi kommer til “invaliditetsattesten underben”. Her er et par eksempler på spørgsmål der skal besvares

– Er benet forkortet, og da hvor meget (cm)
– Øh nej, de er begge lige korte/lange afhængig af hvordan man ser på det!

– Er der muskelsvind? af læg? af lår?
Øh nej, ingen tynde ben her!

– Hvordan er gangen (haltende, besværet, stok inde, stok ude)
– 😕

Og her gik jeg og troede, at det var blodpropperne i lungerne, der var den farlige side af min sygdom…

3 Comments

  • Mette

    Hej Heidi. Du må gerne være nysgerrig.
    Man har intet unormalt kunnet finde hos mig, heller ingen arvelige tendenser og derfor er det overvejende sansynligt at mine blodpropper skyldes de p-piller jeg har brugt i mange år. Og der er så også derfor jeg har en sag kørende hos patientforsikringen.

  • Heidi

    Undskyld jeg spørger, men er det “protein C-mangel” du lider af? Det er en blodsygdom som min mands side af familien har. Den rammer fortrinsvis piger/kvinder, og giver blodpropper i ben og lunger. Heldigvis er min mand ikke bærer af genet, så ingen af vores piger kan have sygdommen. Er bare lidt nysgerrig… ;o)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *