Fried green Tomatoes at the Whistle Stop Cafe

I starten af 90’erne var jeg på vej i biffen med en veninde. Jeg husker vagt, at vi oprindeligt var på vej for at se en eller anden Liv Ullman film. På vores vej møder vi biografdirektøren og han tilbyder os fribilletter, hvis vi i stedet vil gå ind og se “Stegte grønne tomater”. Den solgte ikke ret godt på grund af den lidt bizarre title, men det var selvfølgelig, under de omstændigheder (læs: fribilletter), ikke svært at overtale os. Det var et valg, vi var rigtig glade for bagefter, og her snart 20 år senere, er det stadig min “all time favorite” film.

Det er mange år siden jeg sidste har set den, men i går dumpede den ind i min postkasse på DVD.

Jeg glæder mig allerede til gensynet og til at jeg nu kan se den når som helst. Og så for 49 kr. 🙂

12 Comments

 • Mette

  Tak for hilsnen Lis. Dejligt at høre, at så mange ar positive erfaringer med Portugel – og at så mange deler min filmsmag 🙂

 • Lis by UK

  Ja, den film er bare alletiders film, har set den flere gange, foerste gang i biograften, ikke til at fatte det er saa laenge siden….har for nylig vaeret saa heldig, at faa den i gave af en kaer veninde…den skal vi vist snart se igen, igen….og ferievalget kan i ogsaa godt glaede jer til, har vaeret der:-) lot`s of smiles and sunshine from me in UK

 • Gitte

  Det er en super film, har set den mange gange. Den ligger lige så højt på min “film-liste” som Ya-Ya søstrene.

 • Mette

  @ Line – jeg tror også, jeg vil have “Towanda” tilbage i mit ordforråd 🙂

  @ Deborah – har liiiige set den. Den overgås ikke af andre.

  @ Rikke – Den er købt hos saxo.dk for kr. 49.

 • Rikke

  Hmm ! Vil hellere vide hvor du har fundet den, for jeg er selv på jagt efter et par af mine favoritter, men uanset hvor jeg havner, så skal jeg give en formue for 20 år gamle film.
  Men for øvrigt har du ret, det er en skøn film 🙂

 • Line

  Fantastisk film! Da jeg skrev semesteropgave på Aalborg Universitet i tidernes morgen – for 17 år siden – blev filen kaldt Towanda – efter den bedste film, vi længe længe havde set.
  Nyd den.

 • Katrine

  Det er også bare en af de bedste film i hele verden. Hvor er jeg misundelig på dig!! Rigtig god fornøjelse med Towanda 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *