Så lang tid på så lidt…

Poden og jeg ville benytte os af den lånte bil, og smutte på en tur i Bilka. En foreteelse der sker yderst sjældent!

Vi havde forberedt os godt og lavet indkøbsseddel – men det blev ikke lige den smuttur, vi havde regnet med. Vi brugte oceaner af tid på at lede efter de forskellige ting. Det er så stort og de har så mange varer, at det er fuldstændig umuligt at finde noget, hvis man ikke er vant til at shoppe der.

Der skal gå et stykke tid inden jeg vover mig derud igen, og heldigvis har vi gode lokale forretninger også… og temmelig meget mere overskuelige!

… så gik aftenen med det 😕

One Comment

  • Deborah

    Nu er jeg ved at være kendt i den Bilka, jeg frekventerer, når jeg gør det. Men jeg kender godt fornemmelsen. Man er HELT lost, og stadig går der megen tid med at lede. Jeg er heldigvis et stædigt asen, så jeg giver ikke sådan op 😉 Men jeg kunne forestille mig den der Bilka måske er endnu større end “min”.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *