Venteposition

Foreløbig har jeg siddet klar i 2½ time og ventet på glarmesteren, som har annonceret sin ankomst mellem 7 og 11. Lur mig om ikke den når, at blive 11 før han dukker op. Min tålmodighed bliver sat på prøve sådan en dag og jeg kan blive temmelig irriteret over, at “min tid” ikke bliver respekteret mere.

Gad vide hvad kunderne i min virksomhed ville sige, hvis de blev indkaldt til møde og vi sagde “vi dukker op på et eller andet tidspunkt mellem 10 og 14“?

2 Comments

  • Deborah

    Det er da ingenting. Man skal åbenbart være glad, hvis de overhovedet dukker op. Da jeg havde mit hus, havde jeg bestilt en til at komme og give et bud på noget. Han havde selv fået lov at bestemme tid og det hele – tror du han dukkede op, ringede el. noget som helst?? Nu kan man da håbe tiderne gør, at de tager sig lidt sammen!!! God weekend!

  • Suzanne

    Og alt imens man sidder og venter… det være sig på en hvilken som helst håndværker, så kan man spørge sig selv, hvem der mon får besøg kl. 7.00, når det aldrig er én selv… Nu er kl. over 11 – håber han er dukket op 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *