Hov

Bilka havde tilbud på det fjernsyn, jeg har kigget på – eller dvs. det jeg har fået een til at kigge på, een som ved hvad det drejer sig om.

Det var sat 1400 kroner ned, så idag skulle det være. Jeg havde jo drømt om, at det skulle være hvidt i min hvide stue – men jeg måtte  bide i det sure æble og gi’ ham ret… det er langt flottere i sort (men lad endelig være med at fortælle ham det).

Ikke nok med det er sort, det blev også et helt andet mærke og selvfølglig nogle hundrede kroner dyrere. Er det ikke bare typisk 😕

Eller er der ikke noget med, at man har et standpunkt indtil man tager et nyt?

(og så har jeg et 28″ Phillips til salg for ganske få penge, mod man gider hente det i Vodskov)

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *